Om Søster Lagkage

Vi er 2 viborgensiske søstre, som åbnede konditori og cafe d. 20. november 2014 i lokalerne Gravene 43 i Viborg. Vikki er uddannet både bager og konditor i midten af 90'erne, og Sussi er uddannet sygeplejerske i 98 og har arbejdet med ledelse de sidste 7 år.
 
Vikki vil primært være at finde i bageriet, hvor hun tryller de lækreste kager og brød frem. Sussi vil primært stå i cafeen. Sammen vil vi tilbyde gæsterne brød og kager af høj kvalitet, hvor man kan smage, at der er brugt gode råvarer uden tilsætningsstoffer. Vi laver alt fra bunden og serverer kun det bedste! Vi har møbleret konditoriet i gammel stil med patina og skævhed - det giver en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller te samt godt bagværk i vores behagelige og bløde stole.
 
Du kan naturligvis også tage kagerne med hjem og nyde det i dine egne omgivelser.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

                                                                                             Vikki og Sussi
 
Den 26. maj sendte TV Midt/Vest et indslag om Vikki og Sussi, og det at starte en virksomhed sammen som søstre. Se det nedenfor:
 
 
 
 
 I januar 2019 trådte Sussi ud af firmaet, Søster Lagkage, da hun søgte nye udfordringer. Vikki driver nu konditoriet videre i samme ånd som de to søstre startede med i 2014.
          Sussi og Vikki
Søster Lagkage ApS | CVR: 36198451 | Gravene 43-45, 8800 Viborg  | Tlf.: 50508401 | soesterlagkage@outlook.dk